Beställ online Lunds Universitet!

KÄRA KUNDER! Vi har endast utrymme att ta emot enklare fikabeställningar den 22 aug. 

Varmt välkommen att lägga din beställning! Vi tar emot din beställning senast 24 timmar innan. Beställning online gäller främst fika och lättare lunchalternativ inom BMCs närområde (BMC, Lunds Universitets-sjukhus, Astronomicentrum, Fysikum mm). För catering med utkörning kan ni beställa via www.morotenopiskan.se.

Obs! Avbokning av catering eller förbokat lunchsällskap, mindre än 2 dagar innan arrangemanget debiteras med fullt belopp. Pga COVID-19 dukas ingen catering upp utan allt gods lämnas i lådor utanför salen. Observera att sortimentet av kakor och råvaror även är begränsat i nuläget.

Beställningsformulär Lunds Universitet

Fields marked with an * are required

UPPLYSNING BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER.

Uppgifterna som anges i detta formulär används inte i marknadsföringssyfte eller i några som helst kundundersökningar. Vi använder endast uppgifterna för:

1. Att kunna etablera kontakt vid leverans.
2. Att kunna leverera önskade varor.
3. Att kunna fakturera för utförd tjänst.
4. Uppgifterna raderas hos oss efter 1 års tid.
5. Uppgifterna finns tillgängliga hos oss som leverantör och mer specifikt för de personer hos oss som är i behov av uppgifterna för att kunna utföra produktion, leverans samt fakturering. Uppgifterna finns i mailform på lösenordsskyddad och tillträdesskyddad dator och sprids inte till tredje part.
6. Önskar du radera dina personuppgifter hos oss kan du närsomhelst maila till oss på: info@stamstallet.se

JAG GODKÄNNER ATT MINA PERSONUPPGIFTER SOM ANGETTS I BESTÄLLNINGSFORMULÄRET LAGRAS I WEBBPLATSEN ENLIGT OVAN PARAMETRAR?