Vår lokal

STAMSTÄLLET (Lokalen kan nyttjas tom slutet av oktober)
Ett prisvärt och bekvämt alternativ för dig som behöver plats och mat för tillställningar så som fikamöten, födelsedagsfirande, disputationer, invigningar, konferenser, bröllop, kick-off, releasefester med mera!
Stamstället ligger inne på BMC, Sölvegatan 19 eller Sölvegatan 17 in via gården. Se karta här.

 

   • Antal sittande: 80-100 personer
   • Fullständiga rättigheter fram till kl. 01.00. Förlängt tillstånd 3.000 kr/tillfälle.
   • Musikanläggning för dans kan bokas genom oss för en kostnad på 2.000 kr. Anläggningen kan användas för DJ, spellistor eller trubadur. Vid behov av större anläggning för t e x band, kan vi hyra in detta till er för en kostnad på 3.000 kr.
   • Vid önskemål om underhållning kan vi hjälpa er med våra kontakter eller står kunden helt för detta själv.

   

ARRANGEMANG MED FULL SERVICE. Här ingår allt från konsultation och dukning, porslin till städning av lokal. Stamställets personal tar hand om all service från det att gästerna anländer till att de går hem.

FULLSTÄNDIGA RÄTTIGHETER Vi har fullständiga rättigheter fram till kl. 01.00 och alkohol måste köpas från oss. Se nedan. Baren är alltid öppen under kvällen om gästerna vill handla alkohol utöver det som är förbeställt. Baren stänger 00.45 för försäljning. Obs! Vid bokning av lokalen kan ingen egen alkoholhaltig dryck medtas i lokalen.

 

MENY, ANTAL, SPECIALKOST & DRYCK Meddela val av meny samt önskemål på dryck i god tid innan arrangemanget. Meddela exakt antal, ev. specialkost, tider en vecka innan tillställningen. Det antal som meddelas kan inte minskas vid ev. avhopp. Vi bokar gärna ett personligt möte för konsultation för att lyssna på era önskemål i god tid innan tillställningen.

 

BLOMSTERARRANGEMANG Utöver standard dukning kan blomsterarrangemang beställas via oss eller direkt av Annas Blomster på anna@annasblomster.se. Offert med pris efter önskemål.

 

BESTÄLLNING OCH BETALNING
Exakt antal, ev. specialkost samt betalningsuppgifter: Namn, adress, telefonnummer och organisationsnummer lämnas en vecka innan. Vid avbokning av lokal mindre än två veckor innan tillställningen tar vi en avgift på 2.000 kr som faktureras kunden.

 

ÖVRIGT: Om något i lokalen går sönder som orsakas av gästerna under kvällen debiteras kunden.

 

 
FÖR KONSULTATION OCH BOKNING:

 

Petter Lorensson
 
Stammis 3Stammis 1